AlmasiWear

Udlejning af Galla- & Brudekjoler

Kontakt


Hvordan lejer jeg?

Du lejer en kjole ved at skrive til os i nedenstående kontaktfelt, eller ved at kontakte os på AlmasiWear på Instagram og Facebook.

Når du skal leje en kjole, skal du blot skrive til os hvad kjolens navn er, og vi vil derefter reservere kjolen til dig indtil du har prøvet den.

Hvis du ønsker at leje flere kjoler, skal der betales per kjole og et depositum per kjole.

Processen for at leje en kjole er meget simpel. Efter du har fundet det du ønsker, kontakter du os, og vi finder sammen et passende tidspunkt for dit besøg i vores showroom i Hellerup.

Når du har prøvet og besluttet hvad du ønsker at leje, udfylder vi en kort skriftlig lejeaftale som dokumentation. Du kan se lejeaftalen nederst i fanen 'kontakt' her på hjemmesiden.


Hvor kan jeg prøve kjolen?

Kjolen kan afprøves i vores showroom i Hellerup i København. Dette er også den adresse, som kjolen skal afhentes og leveres tilbage til.

Information omkring adresse og afprøvning af kjoler, aftales efter du har været i kontakt med os.


Webshop

Nedenstående er gældende for salgs- og leveringsbetingelser for webshoppen www.almasiwear.dk

Leveringstidspunkt og transport:
Leveringstiden er 4-6 hverdage med hjemmelevering. Forsendelsen af varer kan enten ske ved at hente på adressen i Hellerup, eller ved tilsendt DAO transportlevering.

For mere information omkring DAO levering se her:
https://coolrunner.dk

Returnering:
Du har 14 dages fuld returret, såfremt varen ikke er blevet brugt. Hvis du ønsker at returnere varen bedes du sende varen tilbage med DAO, og notere de oplysninger som står i ordremailen.
Hvis du ønsker at få pengene retur for din varer, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 10 arbejdsdage før vi overfører pengene tilbage på din konto. Har du betalt med Mobilepay, vil pengene blive overført samme dag varen er kommet retur.


Kontaktperson

AlmasiWear Webshop

Shilan Almasi

Tel. + 45 27 89 28 43

Email: almasiwear@gmail.com

Hellerup, DanmarkLejeaftale for AlmasiWear