AlmasiWear

Udlejning af Galla- & Brudekjoler

Om AlmasiWear

 

AlmasiWear beskæftiger sig med udlejning af galla- & brudekjoler til markedets bedste priser. Det behøver ikke at koste en million at ligne en!

Vi sikrer os, at du får den perfekte løsning til en kjole, som passer til ethvert arrangement. Vores erfaring kombineret med et bredt sortiment af kjoler og tilbehør, giver dig mulighed for at føle dig elegant og i centrum. Vi vil næsten gå så langt, at vi har komplimentsgaranti! 

Hos AlmasiWear er det vigtigt, at kjolen passer perfekt til dig, og derfor er tilpasning af kjolen naturligvis inkluderet i lejen. Vi skræddersyer i fælleskab den bedste pakkeløsning til dig når du besøger vores showroom.

For at sikre os, at du føler dig unik i kjolen, har vi sørget for ikke at have for mange kjoler af samme slags, det er nemlig DIN aften.

AlmasiWear har også sørget for tilbehøret så du ikke skal bekymre dig om accessories, smykkesæt eller clutches. I vores showroom kan du se, røre og tilkøbe tilbehøret.

AlmasiWear står til rådighed alle ugens dage, også på skæve tider, da vi selv kender til de dage hvor tøjskab og begivenhed ikke matcher hinanden.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Vores mission

Vores mission er at gøre det nemt og billigt for dig at leje kjoler. Vi bestræber os på, at være de bedste og billigste på markedet, og vil med en ekstra service tilbyde rabat til studerende, når de lejer en gallakjole.

Vi vil gøre det til en oplevelse for dig at prøve vores kjoler, da vi er understøttet med faguddannet personale indenfor kundetilpasset service. 


Lejeperiode

Lejeperioden er 4 døgn, hvor du ikke betaler per dag, men betaler prisen for kjolen over 4 dage. Du betaler for kjolens lejepris og et depositum på 300 kr., for gallakjolerne, og 800 kr. for brudekjolerne. Depositummet får du tilbage når kjolen er indleveret hos os. Afholder du ikke lejebetingelserne vil dit depositum ikke blive tilbagebetalt.

Forudsætningen for at leje hos AlmasiWear er, at kunden kan fremvise CPR-nummer og et gyldigt kørekort eller pas. Dette indebærer, at der ved indgåelse af lejekontrakten skal iagttages nogle krav vedrørende identifikation og legitimation af lejeren.

Når man har betalt og besluttet hvilken kjole man vil leje, kan man ikke få sine penge tilbage så snart man forlader showroomet.

Hvis du ønsker at leje en kjole over en længere periode, bedes du kontakte os, og aftale nærmere om en længere lejeperiode.

Lejeprisen for kjolen afhænger af indkøbsprisen, og den inkluderet service med vask og strygning. 


Vores ansvar

Ved konceptet omkring udlejning af kjoler, vil kjolerne ofte have været i brug før, og når du lejer en kjole, sørger vi får at du får leveret kjolen nyvasket, og klar til brug. Det er vores ansvar at når kjolen leveres tilbage, at en anden kunde modtager kjolen ren igen. Når du afprøver kjolen, gennemgår vi kjolen sammen for eventuelle fejl, og sikrer os at kjolen ingen mangler har inden udlejning.


Dit ansvar

Det er dit ansvar at tilbagelevere kjolen den sidste dag i lejeperioden. Kjolen skal leveres tilbage i aftalt stand, og skal opbevares forsvarligt og gerne i den medfølgende dragtpose.

Kommer der skader på kjolen i form af åbne syninger og ufjernlige pletter, vil dit depositum ikke blive tilbagebetalt. Vi garanterer at kjolernes kvalitet er så god, at du aldrig kan blive påkrævet kjolens fulde pris. Bliver kjolen derimod væk, eller total ødelagt, at den ikke kan udlejes igen, bliver du påkrævet kjolens fulde købspris.